Pri delu od doma sem potrebovala plise zavese

Ko je prišel čas, da je bilo treba delati od doma, sem se morala pošteno organizirati in povedati svojim domačim, da dopoldan delam, kljub temu da sem bila doma. Prvo me je motila svetloba in morala sem zagrniti plise zavese, ker drugače sem matrala svoje oči in sem bila potem utrujena.

Najbolj zanimivo je bilo to, da sem si prej vedno želela delati od doma, sedaj, ko pa sem dobila to možnost, pa mi to ni bilo prav nič všeč. Kajti nihče te ne jemlje resno, nimaš mira, motila me je svetloba, čeprav sem si zagrnila plise zavese, tako da sem imela kar nekaj problemov. Potem je prišel še čas, ko so doma ostali tudi otroci in imeli šolo na daljavo. Tako mi je bilo še težje vse skupaj organizirati in postajala sem vedno bolj nervozna.

Komaj sem še delala in nisem več potrebovala plise zavese, ker sem morala delati večina časa zvečer, kajti čez dan nisem več utegnila, ker sem morala pomagati otrokom, pripravljati kosilo, pospravljati in še bi lahko naštevala.

Prav utrujena sem bila, najraje bi kateri dan zagrnila plise zavese in spala tri dni. Tako zelo sem postajala utrujena. Ne bom rekla, da ne bi zmogla, ampak je bilo vse tako čudno, nisem vedela, za kaj delam, kako naj hkrati pomagam otrokom za šolo in zraven še kuham kosilo. Utrujenost pri meni se je povečevala, nič več se nisem smejala, hodila sem spat zgodaj, sedaj so mi plise zavese prišla prav za spanje, da sem si naredila temo. 

Včasih se še prebudim polna energije in dobre volje, a me čez dan zmanjka. Postanem čisto utrujena, preveč dela in preveč informacij. Vsake tri dni bi zagrnila plise zavese in malo zaspala, da pridem k sebi, ker sama vem, da takšnega tempa ne bom zdržala.