Pojavil se mi je ganglion, nekakšna podkožna tvorba, ki me je precej prestrašila

Že nekaj časa nazaj sem čutil neko spremembo na zapestju, pa nisem polagal neke pozornosti, ker me čez dan ni oviralo, ko pa sem prišel na fitnes, pa skoraj nisem mogel prav dvigovati uteži, ker me je ta mala bulica nervirala. Ko sem zapestje pokazal enemu na fitnesu, mi je takoj povedal, da gre za ganglion, če bom imel srečo, mi bo počil sam, če ne pa bomo moral do zdravnika. Začel mi je govoriti, da si lahko počim sam, ampak jaz si tega nisem upal, zato sem raje obiskal zdravnika, saj še vedel nisem točno, če gre res za ganglion, ali pa je je to kaj drugega.

Ja, tudi zdravnik mi je potrdil, da gre za ganglion in da naj sam povem, kakšno zdravljenje želim, punkcijo ali operativni poseg. Kako naj sedaj jaz v teh parih minutah odločim, ker nisem zdravnik, kaj je naj boljše zame. Res sem bil jezen. Rekel sem, če bi šlo z punkcijo bi mi bilo bolj všeč. Tako je zdravnik napisal napotnico za punkcijo, ko sem to povedal na fitnesu so mi rekli, da to ni ravno dobra izbira, ker ti lahko ganglion ponovno zraste. 

Kako pa naj si potem pomagam? Bil sem čisto zmeden. Potem pa mi je prijatelj rekel, da naj si na ganglion počim z knjigo. To pa je bilo spet nekaj novega. Tako so me naslednjič, ko sem prišel na fitnes čakali, da mi počijo ganglion s knjigo. Jaz sem bil tako prestrašen, kaj se grejo, a hkrati si res nisem želel punkcije ali operacije. Takrat sem se prepričal, da bom dal to roko na mizo, oni pa naj počno kar hočejo, kajti slabše ne more biti.

Kar naenkrat sem začutil knjigo na roki, zapeklo me je in je ganglion je izginil, ker je počil. Kdo bi si mislil, da je to res in da je ta tehnika izvedljiva.