Kako do lepe kopalnice in tuš kabine

Ko je naša hčerka začela graditi hišo, sem kot mama dobro vedela, da ji bo kakršna koli pomoč še kako prav prišla. Nekega jutra je prišla k meni na kavo in bila zmedena glede kopalnice. Ni točno vedela, kako naj bi njena kopalnica izgledala in kam naj se obrne. No, takrat pa sem jaz izkoristila in ji rekla, da je lahko kopalnica moj projekt, če mi ga seveda zaupa. 

Bila je presrečna, ko sem ji povedala, da bi tako jaz poskrbela za čisto vse, od delavcev, izbire tuš kabine, kadi, omaric…. Seveda sem ji povedala, da bo to tudi moj strošek. Morala pa sem jo vprašati, če ima kakšne poseben želje glede opreme. Hčerka mi je povedala, da želi, da je to moj projekt in da se pusti presenetiti. To mi je bilo res lepo, ker sem tako imela proste roke. 

Kako do lepe kopalnice in tuš kabine

Ko sem začela delati na kopalnici, sem šele videla, koliko je dela pri novogradnji in si nisem predstavljala sebe, da bi to enostavno zmogla. Tako mi je bilo prav lepo, da bom hčerki pomagala saj pri kopalnici. Najprej sem si šla pogledat tuš kabine, kadi, omarice, dodatke, ogledala itd. Da sem dobila približno sliko, kako bi kopalnica izgledala. Najtežje mi je bilo izbrati ploščice. No, tukaj nisem imela preveč poguma, raje sem se pozanimala v kakšnih barvah bodo prostori in tako videla, da ji bo kopalnica v zemeljskih barvah všeč. 

Ko sem pregledala tuš kabine, kadi in omarice, sem poklicala še delavca, ki bi bil pripravljen narediti vse. Torej položiti ploščice, montirati kad, omarice in seveda ne smemo pozabiti tuš kabine. Vse skupaj je trajalo približno en mesec, da je bila kopalnica narejena. Hčerka je bila najbolj vesela tuš kabine. Tega res ni pričakovala. Prepričana je bila, da bo samo kad. Jaz pa sem bila tista zadovoljna mama, ki je lahko pomagala hčerki.