Izberite primerne tunike in pajkice za deklice

Tudi otroci imajo svoj stil. Tako jim določen stil narekujejo starši, nekateri otroci pa si ga izberejo sami. Res je, da moda v trgovinah tudi narekuje stil, a vseeno ga lahko prilagodilo. Pri nas doma so sami fantje, tako se mi ne spoznamo na tunike in pajkice za deklice, ampak nosimo bolj trenirke in kavbojke. 

Moji fantje so vsi športniki, tako da so večina časa v trenirkah in da ne nosijo čisto klasičnih trenirk, vedno poskrbim, da so trenirke bolj unikatne. Vedno sem si želela sama šivati trenirke, a do sedaj nisem našla časa. 

Imam pa sestro, ki ima hčerko in njej vedno kupim tunike in pajkice. Kakor da bi to pogrešala in zelo rada peljem nečakinjo v trgovino, da si sama, izbere kaj za obleči. Takrat izbirava skupaj in ta čas izkoristim, da se imava res lepo. Nečakinjo sem dobila dokaj pozno in ker sem imela že prej sama otroke, sem že malo vedela, kako stvari potekajo. 

Ko greva z nečakinjo v trgovino, ji vedno prepustim, da si sama izbira tunike in pajkice, jaz sem samo tista, ki ji mogoče najde različne tunike in pajkice, da ji je lažje izbrati. Zraven si še vzamem čas, da kupim kaj svojim sinovom, ker tudi pričakujeta. Onadva sta takšna, da ne rada hodita po trgovinah, rada pa vidita, če jima kaj novega kupim. 

Ker so danes pri puncah v osnovni šoli popularne pajkice in tunike, je prav, da imajo doma več kosov. Včasih, ko gledam, kako si nečakinja izbira tunike, si želim, da bi imela tudi sama hčerko, a je prepozno. Sedaj sem v letih, ko ne morem več imeti otrok, tako da lahko razvajam le svojo nečakinjo in jo tudi bom. 

Prvič, ko sva šli kupovat tunike, sem bila presenečena, da so tako poceni, zato mi ni noben problem, če si kdaj izbere tudi več oblačil.