Ali ste vedeli, da je lasersko odstranjevanje dlak učinkovito tudi za moške?

Prijatelj mi je pred kratkim zaupal, da ga motijo dlake na hrbtu in vratu. Ni vedel kako naj jih odstrani, saj ni se želel briti. Predlagala sem mu lasersko odstranjevanje dlak, saj bi se jih tako znebil za vedno. Res je, da je na lasersko odstranjevanje dlak potrebno iti nekajkrat, ampak ga to ni motilo. Prosil me je za pomoč pri iskanju ustrezne klinike.

Povedala se mu, da sem tudi sama poskusila lasersko odstranjevanje dlak in, da sem zelo zadovoljna. Predlagala sem mu, da gre kar na isto lokacijo kjer sem bila jaz, saj je osebje zelo podkovano. Odpravila sva se na prvi obisk, kjer je povedal na katerih predelih bi rad opravil laserko odstranjevanje dlak, saj so ti deli za njega bili zelo moteči. Povedal je, da bi dlake rad ostranila na:

  • Hrbtu
  • Vratu
  • Obrveh
  • Bradi

Na kliniki so mu predlagali, da najprej začnejo na hrbtu. Ker je bil le-ta kar poraščen, so povedali, da bo potreboval nekaj več obiskov. Rekel je, da želi začeti takoj, saj bi se rad dlak znebil do pričetka poletja. Naslednji dan se je že vrnil in tako pričel lasersko odstranjevanje dlak na hrbtu. Vprašal sem ga kako se počuti in je rekel, da super in da komaj čaka naslednji obisk. Vesela sem bila za njega, saj vem kako ga dlake na hrbtu motijo. Ko so zaključili lasersko odstranjevanje dlak na hrbtu, so nadaljevali na vratu.

Na tem predelu ni bilo toliko dlak, zato je vse potekalo hitreje. Kasneje so tretma opravili še na obrveh in bradi. Prijatelj se je odlično počutil in videl rezultate že po prvem obisku. Komaj je čakal na poletje in, da lahko rezultate pokaže vsem. Ponosno je poleti slekel majico in bil izjemno ponosen kako mu je lasersko odstranjevanje dlak povrnilo samozavest.